Skip to content
Politică

UPDATE PRIMELE declarații. Dosarul TelDrum: Audiere-surpriză la DNA

huff.ro

UPDATE  13:55

Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat, a afirmat că a fost chemat la DNA în calitate de martor.

" "
" "

„Am fost chemat în calitate de martor vizavi de întâlnirea pe care am avut-o cu domnul Dragnea în benzinăria din Bolintin. (…) Întâlnirea a iniţiat-o o colaboratoare de-a domnului Dragnea. A fost o chestie informală. (…) Cu toate că era de notorietate ce se spusese de auditul lui DG Regio (Departamentul pentru politică regională şi urbană – n.r.), era interesat (n.r. – Dragnea) ce se poate întâmpla şi i-am spus care pot fi consecinţele, atât. (…) El a întrebat care este situaţia, zic: situaţia este cea pe care o ştii. Erau două chestiuni foarte clare – una era legată de o posibilă apartenenţă a firmei ca şi cum ar fi a lui, mă rog, un lucru pe care nu aveai cum să-l dovedeşti, şi mai era ceva legat de o condiţie suspensorie în licitaţie. Nu îmi aduc aminte acum exact despre ce era vorba, dar ştiu că era ceva legat de ceva restrictiv’, a declarat Răzvan Murgeanu, la ieşirea de la DNA, potrivit Agerpres.

Murgeanu a mai spus că l-a întrebat atunci pe Liviu Dragnea dacă firma Tel Drum este a sa, preşedintele PSD răspunzându-i: „Nu domnule, cum să fie firma mea”.  

———————–

O prezentă surpriză a venit, vineri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Mai exact, fostul consilier al lui Traian Băsescu, Răzvan Murgeanu a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum.

În perioada Tel Drum aceasta era secretar de stat și a povestit că a avut în trecut o întâlnire cu Liviu Dragnea unde s-au discutat mai multe aspecte.

Revenim cu informații

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *