Skip to content
Politică

UPDATE Procurorii cer închisoare cu executare / Emoții pentru Alina Bica

adevarul.ro

UPDTAE 10:54

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au cerut, la Instanța Supremă, condamnarea la închisoare cu executare pentru Alina Bica și Dorin Cocoș, în dosarul ANRP, conform Agerpres.

———————

Se anunță a fi o zi cu emoții pentru Alina Bica, întrucât magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) dezbat astăzi ulitmul termen în dosarul ANRP.

În acest dosar, fosta șefă a DIICOT este acuzată de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, faptă săvârşită ca secretar de stat şi reprezentantă a Ministerului Justiţiei în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.  Conform DNA, Bica ar fi primit un teren în suprafaţă de 4.425 metri pătraţi în Snagov, informează Hotnews.ro.

La termenul trecut, judecătorii au respins cererea Alinei Bica de a fi audiată prin videoconferinţă, întrucât documentele depuse de avocat nu dovedesc imposibilitatea acesteia de a se prezenta la proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *