Skip to content
Societate

UPDATE Protestele continuă în București. Sindicatele polițiștilor, în fața Palatului Parlamentului

Facebook
" "

Sute de polițiști protestează în Piața Victoriei. Austeritatea anunțată de Guvernul Cîțu și refuzul executivului de a pune în aplicare legea care prevede recalcularea lefurilor oamenilor legii îi determină pe aceștia să iasă în stradă.

UPDATE

" "
" "

Nervii polițiștilor cedează. Austeritatea anunțată de Guvernul Cîțu și refuzul executivului de a pune în aplicare legea care prevede recalcularea lefurilor oamenilor legii îi determină pe aceștia să iasă în stradă. Nu mai puțin de 1.500 de polițiști au mers în fața Palatului Parlmentului, unde protestează. Aceștia avertizează că zilele viitoare vor avea loc acțiuni de o mai mare amploare.

Trebuie spus că oamenii legii încalcă legslația în vigoare privind numărul de participanți permiși la o acțiune de protest.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Sute de polițiști protestează în Piața Victoriei. Puși să amendeze cetățenii care încalcă distanțarea socială sau restricțiile privind numărul de participanți de la diverse evenimente, polițiștii au ajuns să încalce chiar ei restricțiile. Sute de oameni au legii protestează în Piața Victoriei, din cauza înghețării salariilor bugetarilor.

Firește, spre deosebire de cetățenii care protestează împotriva restricțiilor, oamenii legii sunt scutiți de amenzi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *