Skip to content
Politică

UPDATE Protestul unioniștilor s-a încheiat

incomodmedia.ro
" "

UPDATE 18:26

Protestul unioniștilor s-a încheiat după 24 de ore! Manifestanții au strâns corturile din Piața Universității, în urma discuţiilor dintre liderul lor George Simion şi reprezentanţii partidelor politice. Doar la PNL nu au găsit pe nimeni care să îi primească. Membrii ALDE, PSD, PMP și USR le-au ascultat revolta.

" "
" "

Liderul unioniștilor, George Simion a anunțat că discuțiile cu liderii politici nu se vor opri până când tema unirii nu va ajunge pe agenda principală a viitoarei guvernări. El a precizat că următoarea mişcare unionistă va avea loc pe 1 decembrie la Bruxelles, în faţa Parlamentului European.

—————————————

George Simion, liderul unioniștilor, a cerut public, sâmbătă, din Piața Universității să se vadă cu partidele politice pentru a discuta despre doleanțele unioniștilor și despre măsurile pe care România le va propune în privința relației cu Republica Moldova.

Duminică, acesta a facut un adevărat tur de forță pe la sediile partidelor pentru a discuta cu liderii acestora despre doleanțele unioniștilor.

„La 12 la PMP, probabil la 13 ALDE cu domnul Tăriceanu, la 17 cu conducerea USR, Nicușor Dan, a rămas Bogdan Diaconu să confirme”, a spus liderul unioniștilor, conform b1.ro.
Totodată, PSD a anunțat că va primi la sediu, la ora 14, o delegație a Platformei Unioniste.
„La ora 14, o delegatie condusa de vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu va primi la sediul PSD din Kiseleff nr 10 o delegatie a Platformei Unioniste 2012 condusa de liderul George Simion. La finalul intalnirii vor avea loc declaratii de presa”, a anunțat PSD.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *