Skip to content
Politică

UPDATE PSD, propunere-surpriză pentru șefia Guvernului EXCLUSIV SURSE

lugojinfo.ro

UPDATE 18:05

Contactat, în urmă cu puțin timp, de către redacția PSnews.ro, politicianul despre care am aflat că ar putea deveni propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru ne-a oferit un răspuns evaziv.

„Nu cunosc așa ceva și am mai spus și cu alte ocazii: în partid, acum, nu se discută de niciun fel de nume de prim-ministru. Noi ne concentrăm acum pe programul de guvernare, măsuri economice, să prezentăm populației ce avem de oferit când vom ajunge la guvernare”, a declarat Eugen Teodorovici.

La insistențele noastre (dacă va accepta o eventuală propunere în acest sens), senatorul PSD a reacționat în aceeași notă.

„Nu discut acum așa ceva. V-am spus – punctul meu de vedere este acesta, foarte clar (ca și al celorlalți colegi din partid): nu discutăm de un astfel de scenariu. Așa cum și domnul președinte Dragnea a menționat foarte clar, noi acum ne concentrăm pe ceea ce românii așteaptă de la noi, adică program de guvernare, măsuri clare, care să readucă România acolo unde știți că am lăsat-o anul trecut, când am plecat de la guvernare”, a încheiat fostul ministru.


Partidul Social Democrat (PSD) are o propunere-surpriză pentru șefia Guvernului.

Surse politice au declarat, marți, pentru PSnews.ro, că în interiorul formațiunii politice se vorbește deja din ce în ce mai insistent despre senatorul Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene și, ulterior, al Finanțelor Publice în guvernele conduse de către Victor Ponta. Chiar dacă, în a doua funcție, Teodorovici a fost intens criticat de presă pentru intenția de a impozita bacșișurile, absorbția fondurilor europene a crescut semnificativ în timpul mandatului ministerial al parlamentarului de Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *