Skip to content
Politică

UPDATE Răsturnare de situație. Ce s-a întâmplat cu demisia acestuia/ Prima reacție a lui Marko Attila

Încă o demisie a fost prezentată Parlamentului României. Astfel, după ce pe numele său procurorii Direcției Naționale Anticorupție au transmis două cereri de arestare, miercuri, deputatul UDMR Marko Attila a decis să își dea demisia din Parlament.

UPDATE 16.45 – Potrivit B1 TV, deputații au decis să nu ia act de demisia acestuia, motivând că aceasta nu a fost depusă în original. Astfel, decizia s-a amânat cu o săptămână, iar Marko Attila rămâne deputat.

UPDATE 15.30 – După ce și-a depus demisia din funcția de deputat, Marko Attila a reacționat, transmițând, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, că a fost cea mai grea decizie a vieții lui.

„Azi am demisionat din functia de deputat. A fost cea mai grea decizie a vietii mele, sa ma retrag de bunavoie si nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat intreaga viata.”, a scris Marko Attila.

demisie-amrko-attila

Sursă foto: evz.ro

Marko Attila este implicat în acelaşi dosar în care fostul şef al ANI, Horia Georgescu, a fost arestat, iar deputatul Theodor Nicolescu a fost reţinut.

În noiembrie 2014, Marko Attila a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, într-un alt dosar privind restituirea unor imobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *