Skip to content
Politică

UPDATE Reacția deputatului / Dan Motreanu, curtat de PSD. Luptă în PNL pentru colegiul lui EXCLUSIV

presalibera.net

UPDATE 16:19

Redacția PSnews.ro a obținut, în urmă cu puțin timp, o reacție din partea deputatului PNL Dan Motreanu în ceea ce privește zvonurile legate de PSD-iștii care l-ar curta pentru o candidatură din partea lor în alegerile parlamentare.

PNL-istul a negat această informație, precizând că nu ar părăsi formațiunea care l-a consacrat.

„În primul rând, aș vrea să spun că nu am fost contactat de nimeni de la PSD și că sunt membru al Partidului Național Liberal de 25 de ani. Dacă e să-mi închei cariera politică, mi-o voi încheia în Partidul Național Liberal”, ne-a spus Motreanu.

Întrebat dacă ar continua să îi refuze pe cei de la PSD, indiferent ce i-ar propune aceștia, Dan Motreanu a răspuns: „Da. Și pe oricine altcineva. Dar nu am primit nicio ofertă. Că s-a discutat la ei, acolo, în organizație, asta e treaba lor – nu ține de mine. Pe mine nu m-a contactat nimeni și nu cred că mă vor contacta. Adică e discuția lor, internă, ce se întâmplă acolo. În ceea ce privește candidatura mea, am spus de nenumărate ori: ea este la dispoziția organizației locale și a conducerii centrale”.

Nu în ultimul rând – răspunzând altei întrebări -, deputatul de Călărași a declarat că nu știe nimic despre cele trei nume notorii din PNL care s-ar lupta deja pentru locul lui de candidat: foștii guvernanți Petre Roman, Mariana Câmpeanu și Cătălin Predoiu.

„E firească dorința lor, dar eu nu am auzit nimic în acest sens”, a încheiat Motreanu.


Deputatul Dan Motreanu ar fi curtat de PSD, au declarat, vineri, surse politice pentru PSnews.ro. Citiți mai jos despre cum a început deja lupta în PNL pentru colegiul lui Motreanu.

Una dintre cele mai proeminente figuri ale liberalilor, deputatul Dan Motreanu (fost secretar general al partidului și unul dintre cei mai serioși PNL-iști) se află acum în situația incertă în care nu se știe dacă-și va reconfirma mandatul. Deși oameni cu prestanță și trecut îndoielnic se vor regăsi pe listele PNL, Dan Motreanu este unul dintre vechii parlamentari a căror viitoare activitate în Legislativ este pusă sub semnul întrebării, arată sursele PSnews.ro.

Starea de incertitudine este dată și de lipsa de reacție a acestuia, Motreanu neconfirmând o nouă candidatură, până la momentul scrierii acestei știri.

Profitând de ambiguitatea existentă, sursele noastre spun că PSD Călărași a transmis deja solii către deputatul Motreanu, cu propunerea de a candida pe listele social-democraților. Chiar dacă aceste discuții nu au vreo confirmare și nu au ieșit, încă, în spațiul public, deja pe locul lui Dan Motreanu se bat trei nume grele din PNL: deputatul Petre Roman, senatorul Mariana Câmpeanu și prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *