Skip to content
Politică

UPDATE Reacția lui Băsescu la ieșirea de la audieri/ HAOS în fața Parchetului General unde a ajuns și Traian Băsescu

UPDATE 16.45

La ieșirea de la audierile de la Parchetul General, fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a făcut o scurtă declarație, punctând că a povestit tot ce a fost necesar.

”A fost o declaratie pentru verificarea lucrurilor. Tot ce este necesar am povestit, va multumesc. Mie nu mi-e frica de lege. Nu-i posibil asa ceva. (n.r.: referindu-se la îmbulzeală creată în fața Parchetului General)”, a precizat Băsescu.

Fostul șef al statului a petrecut mai bine de două ore în fața procurorilor.

Fostul Președinte Traian Băsescu a ajuns la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul în care este urmărit penal pentru șantaj în formă continuată.

Întrebat cum este în această postură, Traian Băsescu a precizat că „este una normală in Romania”. 

Băsescu a fost întâmpinat cu proteste, generându-se o stare de haos și îmbulzeală. Fostul Președinte a zâmbit, deși a fost huduit la intrarea în sediu.

Unul dintre avocaţii lui Traian Băsescu a fost, luni, la Parchetul General pentru a studia dosarul de şantaj al fostului preşedinte. Acesta a plecat după doar 30 de minute şi a refuzat să dea declaraţii.

 

2 comentarii la “UPDATE Reacția lui Băsescu la ieșirea de la audieri/ HAOS în fața Parchetului General unde a ajuns și Traian Băsescu

  1. Mereu acelasi nenorociti platiti sa-l fluiere pe Basescu. Un om care munceste nu are timp de asa ceva. Sunt adusi toti boschetarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *