Skip to content
Politică

UPDATE Reacția premierului Ponta/ Surse: Cine va prelua șefia Ministerului Finanțelor Publice

În contextul în care pe surse a apărut faptul că Viorel Ștefan va prelua șefia ministerului de Finanțe, în urma unui acord între premierul Ponta și președintele Iohannis, Victor Ponta a transmis că nu a apucat să vorbească cu Klaus Iohannis, punctând că nu a propus pe nimeni la Finanțe.

„Nu am apucat sa vorbesc cu dl. presedinte Iohannis, nu am propus pe nimeni la Finante. Deocamdata nu am vorbit cu nimeni si nu am apucat sa ma ocup de acest lcuru, pentru ca vreau sa vad codurile terminate. 
În acest moment, nu exista nicio discutie concreta si nu a fost batuta palma. Imediat ce ma decis si vorbesc si cu Presedintele, va voi anunta”, a declarat premierul Victor Ponta.

Darius Vâlcov a demisionat de la șefia ministerului Finanțelor după ce DNA a început urmărirea penală în cazul său pentru pentru trafic de influenţă, iar interimatul la conducerea Ministerului Finanţelor Publice a fost asumat de premierul Victor Ponta.

În acest context, se pare că Viorel Ştefan îi va lua locul lui Darius Vâlcov la conducerea Ministerului de Finanţe, în urma unui acord între premierul Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis, notează româniatv.net.

Viorel Ştefan este deputat în Parlamentul României şi ocupă în prezent funcţia de preşedinte al Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *