Skip to content
București

UPDATE Reacția primarului/ Ciucu o somează pe Firea: Îi cer public să infirme sau să confirme!

facebook.com

UPDATE 13:40

Referitor la informatiile potrivit carora Primarul General, Gabriela Firea, ar fi nasa lui Alexandru David Burghiu, noul administrator al RADET, Primaria Municipiului Bucuresti a remis un comunicat de presă redacției de știri PSnews.ro, în care informeaza:

”1. Desi este o ipoteza care vizeaza viata privata a Primarul General, va informam ca Gabriela Firea NU este nasa de casatorie a domnului Alexandru David Burghiu.

2. Noul administrator al RADET a fost propus si votat prin vot secret de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti, nefiind desemnat de Primarul General.

3. Referitor la situatia RADET, se poate constata faptul ca orice actiune pozitiva a Primariei Capitalei este urmata de speculatii in mediul online care sunt menite sa distraga atentia opiniei publice de la situatia de fapt, precum si de la fondul real al problemelor. Concret, mass-media nu a abordat deloc situatia ELCEN, care afecteaza in mod direct cetatenii, si anume faptul ca aceasta entitate tergiverseaza evaluarea actiunilor de opt luni, de cand a fost aprobat Memorandumul in Guvern. Blocarea unui proces firesc de unificare a sistemului de energie termica in sistem centralizat nu face obiectul niciunei investigatii jurnalistice.?”, se arată în comunicat.

—————–

Consilierul general al Bucureștiului, liberalul Ciprian Ciucu, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook îi solicită primarului Capitalei, Gabriela Firea, să ”infirme sau să confirme dacă este naşa persoanei puse ieri Administrator Special la RADET”.

”Îi cer public primarului Gabriela Firea să infirme sau să confirme dacă este naşa persoanei puse ieri Administrator Special la RADET, numitul Burghiu David Alexandru (31 de ani, cel cu CV-ul de mai putin de o pagină).

Această precizare este importantă și necesară pentru credibilitatea Gabrielei Firea deoarece cu doar două zile înainte făcea următoarea declarație:

“Nu ne mai permitem să încercam maniere autohtone care au dat greș până acum. Nu ne mai permitem ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani în care conducerea acestei regii a fost politizată […]”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *