Skip to content
Politică

UPDATE/ REACȚIA primarului/ Imaginile GROAZEI într-un spital din România. PSNEWS mobilizează controlul autorităților EXCLUSIV (VIDEO)

Știri de Galați

UPDATE 15:30

Primarul municipiului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae (PSD): “Cei vinovațí vor plăti!”

Reporterul PSNEWS.ro a luat legătura și cu primarul oraşului Tecuci, Cătălin Hurdubae, în subordinea căruia se află Spitalul „Anton Cincu”, care a declarat că persoanele vinovate de situația în care se află spitalul ”vor plăti”.

”Într-adevăr, nu este așa cum ar trebui să fie, dar noi intrăm într-un proces amplu de modernizare. Îmi asum ceea ce spun. Începând din primăvara acestui an, vom începe lucrările de construcție pentru un nou spital. Noi, ca și primărie, investim lunar sume importante. La acest moment, am discutat cu directorul, dacă sunt probleme de management acolo, cu siguranță vor fi înlocuiți iar cei vinovați vor plăti. Investim destui bani în fiecare lună pentru spitalul Anton Cincu, vorbim 150.000-200.000 de lei. În urma analizei pe care o va face și managerul, și chiar s-a creat o comisie pentru ceea ce a apărut, dacă există vinovați, cu siguranță, aceia vor plăti”, ne-a declarat primarul Cătălin Hurdubae.

———————————————————————————————————————————————————————

Redacția PSNEWS.ro vă prezintă, în cele ce urmează o situație de-a dreptul revoltătoare, dintr-un spital din România.

Este vorba despre Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci, județul Galați. Astfel, un clip șocant, filmat în una dintre secțiile spitalului, care are deja zeci de mii de vizualizări, apărut recent pe Facebook, i-a îngrozit pe internauții care nu au ezitat să aprobe dezastrul.

Un tecucean a filmat, așa cum puteți vedea mai jos, cu telefonul mobil, câteva imagini șocante, surprinse chiar în salonul în care se afla.

Imaginile desprinse parcă dintr-un film horror, arată situația de-a dreptul revoltătoare cu care se confruntă zilnic pacienții din Tecuci. Pereții plini de igrasie și mizeria cu care sunt obligați să se confrunte bolnavii internați, sunt doar câteva detalii surprinse din ”spitalul groazei”.

Contactată de redacția PSNEWS.ro, conducerea spitalului nu a vrut să comenteze neregulile semnalate de unul dintre pacienți, ba mai mult a susținut că acestea sunt ”niște bârfe”.

”Nu avem de ce să avem o reacție la asemenea filmulețe, pe site-urile de socializare poate să apară orice. Este poziția mea și a domnului manager. Astea sunt niște bârfe. Dacă dumneavoastră credeți lucrurile astea, este problema dumneavoastră. Noi nu facem nicio declarație”, a susținut directorul medical Mircea Daniela.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Galați: „O să trimitem o echipă de control!”

Redacția PSNEWS.ro a mers mai departe pentru a semnala condițiile în care sunt obligați să supraviețuiască zilnic pacienții. Astfel, am luat legătura cu conducerea Direcției de Sănătate Publică, Galați, care ne-a asigurat că va trimite o echipă de control pentru a verifica situația în care se prezintă spitalul.

  ”Am să trimit o echipă de control să văd exact ce se întâmplă acolo. Noi facem controale periodice, în niciun caz nu am întâlnit astfel de situații până acum, dar dacă dumneavoastră spuneți că așa este acum, o să verificăm să vedem”, ne-a declarat director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică, Galați, Liliana Moise

 

 

5 comentarii la “UPDATE/ REACȚIA primarului/ Imaginile GROAZEI într-un spital din România. PSNEWS mobilizează controlul autorităților EXCLUSIV (VIDEO)

  1. Oameni buni, spitlul din imagine e spitalul Anton cincu, dar cel din filmare este spitalul de copii, 2 cladiri diferite la mai bine de 1 km una de alta.

  2. Cel care comenteaza in clip este o cioara care nu stie sa vorbeasca romaneste,intradevar in filmulet este spitalul de copii ,noi romanii nu mai avem loc acolo de ciri care hiberneaza in spital.

  3. Exact! Asa ca, rugam comisia de control sa inceapa cu cladirea dedicata pentru copii. Cum spuneam si pe facebook: nu multi tecuceni isi permit spitale putin mai bine cosmetizate, pentru copiii lor. Multi evita spitalul de copii, pentru ca este o fantoma murdara de ani de zile. Nimeni care are ceva bani in buzunar, nu-si va duce copilul acolo. Ramene doar o alternativa trista pentru cei mai saracuti. PSNEWS, va rog specificati: videoclipul este filmat in SPITALUL DE COPII din Tecuci. Din pacate, nici macar nu exista informatii despre aceasta cladire pe internet.

  4. Domnule primar nu știați cum arata acest spital?? Noroc de acest filmuleț de a-ți aflat? Sunt angajați ai primăriei,chiar consilieri care au ajuns pe acolo cu proprii copii..degeaba. Ar sta vreun politician sau primarul nostru acolo măcar o zi???? Nu e vorba de personalul de acolo ,nu ei trebuie sa schimbe mobilierul și sa renoveze!Nu mai promiteți nimic ca majoritatea ne-am convins .. Păcat este ca pe zi ce trece dragul nostru oraș se afunda într-o „mocirla” și mai mare !

  5. De ani de zile acel spital e plin de gandaci si domina mizeria infernala.Cred ca de mai bine de 30 de ani.Dar cui ii pasa? e un spital al saracilor.Deci si restul e asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *