Skip to content
Politică

UPDATE/ Reacția Wizz Air/ Panică în avion. Amenințare cu bombă la Cluj

www.sighisoara.ro

UPDATE

“Pe zborul W6 3301 de la Cluj la Londra Luton, din 26 iulie, în timpul îmbarcării, un pasager a afirmat că deține un dispozitiv exploziv. Echipajul WIZZ de serviciu a urmat procedurile standard pentru a asigura siguranța tuturor pasagerilor, a echipajului și a aeronavei și a raportat imediat problema autorităților competente. Pasagerul a fost arestat și, după reverificarea tuturor bagajelor, a pasagerilor și a aeronavei, operațiunile obişnuite au fost reluate. Siguranța și securitatea reprezintă pentru Wizz Air  prioritatea 0. Cazul este acum de competenţa poliţiei.”, se arată într-un comunicat de presă remis de compania aeriană Wizz Air, redacției de știri PSNEWS.

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca a emis un comunicat prin care transmite că în dimineața zilei de miercuri, pe zborul Cluj – Londra al Wizzair, unul dintre pasageri a făcut afirmat că are o ”bombă în bagajul de cabină”, potrivit realitatea.net

„Având în vedere gravitatea situaţiei create au fost declanşate procedurile specifice. Zborul a avut o întârziere de 2 ore și 45 de minute. Pasagerului i-a fost întreruptă călătoria şi a fost preluat pentru cercetare de către organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsă. Celelalte zboruri nu au fost afectate şi se desfăşoară conform programului”, se arată într-un comunicat transmis de aeprortul Avram Iancu din Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *