Skip to content
Politică

UPDATE Reacție de la Cotroceni / Lovitură crâncenă pentru Iohannis: a rămas DEFINITIV fără casa din Sibiu!

puterea.ro
" "

UPDATE 18:38

Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a declarat că președintele Klaus Iohannis respectă deciziile instanțelor de judecată, după ce Curtea de Apel Pitești a respins contestația în anulare formulată de familia președintelui în procesul privind casa din Sibiu pierdută în instanță.

" "
" "

 

„Președintele Klaus Iohannis respectă deciziile instanțelor de judecată. Președintele României a luat act de hotărârea civilă a Curții de Apel Pitești de astăzi. Președintele s-a conformat deciziei instanței încă din noiembrie 2015, când a fost pronunțată decizia irevocabilă de către Curtea de Apel Brașov”, a precizat Dobrovolschi, potrivit agerpres.ro.

 

———-

Klaus Iohannis a primit miercuri o lovitură crâncenă: președintele a rămas fără casa din Sibiu despre care mai multe instanțe stabiliseră că fusese dobândită cu ajutorul unor acte false.

Acum, Curtea de Apel (CA) Pitești a respins contestația în anulare formulată de către soții Klaus și Carmen Iohannis, informează B1 TV.

Postul de televiziune menționează că, în consecință, familia Iohannis trebuie să elibereze de urgență imobilul din Sibiu, la parterul căruia funcționează o sucursală a băncii austriece Raiffeisen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *