Skip to content
Politică

UPDATE Recompensă consistentă / Poliția Capitalei caută un pedofil care a agresat doi copii în lift (VIDEO)

canal3.md

UPDATE 15:36

Se mobilizează lumea pe Facebook, pentru prinderea pedofilului din Drumul Taberei. Internauții au pornit o campanie pentru a oferi o recompensă celui care va furniza informații ce ar putea duce la prinderea agresorului, relatează Antena3.ro.

Cel care a dat tonul este șeful ANPC Constanța, Horia Constantinescu, care a scris pe rețeaua socială următorul mesaj: „Haideți să strângem o sumă, premiu pe capul dementului PEDOFILUL DIN LIFT! Pun 1000 EUR în mâna celui care furnizează informația!”

„Trebuie să strângem rândurile. Noi susținem activitatea organelor de ordine, credem cu tărie că acest om trebuie să nu mai aibă nicio șansă în libertate, pentru a comite o asemenea faptă abominabilă”, a spus Horia Constantinescu la Antena 3.

Printre cei care și-au anunțat contribuția este și milionarul Alex Erbașu. Până acum, s-au strâns aproximativ 5.000 de euro pentru recompensă.

———————

Poliția Capitalei a intrat în alertă: organele de ordine caută un pedofil care a agresat doi copii în liftul blocului în care ei locuiesc.

Este vorba despre un bărbat care a agresat doi copii vineri dimineață în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Frații – o fetiță de cinci şi un băiat de nouă ani – se întorceau acasă de la prieteni de familie, care locuiesc foarte aproape. Blocul se află la câțiva metri de unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală – 1 Mai, relatează TVR.

În momentul în care copiii au intrat în lift, odată cu ei a pătruns și suspectul. Bărbatul a mers împreună cu ei până la etajul 8, apoi a coborât cu cei doi minori până la etajul 4, timp în care i-a sărutat și pipăit. Când copiii au reușit să scape și au ajuns acasă, băiatul, care are 9 ani, le-a spus părinților ce li s-a întâmplat, iar aceștia au sunat la 112, apoi au depus o plângere la secția de poliție.

„Imediat după ce tatăl celor doi copii a depus plângere s-a constituit un dosar penal care este instrumentat la acest moment sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, este un dosar penal sub aspectul infracțiunii de agresiune sexuală. Se fac cercetări pentru identificarea bărbatului din imagini. Cei care îl recunosc din imagini sunt sfătuiți să sune de urgență la 112. Ne bazăm pe oameni, pe spiritul civic”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Municipiului București.

Vedeți AICI imaginile cu suspectul de pedofilie.

1 comentariu la “UPDATE Recompensă consistentă / Poliția Capitalei caută un pedofil care a agresat doi copii în lift (VIDEO)

  1. Eu zic ca va scapa ieftin acest „pedofil”. Dar totusi ar trebui pedepsit cu puscarie pe viata pentru actul sau de psihopat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *