Skip to content
Politică

UPDATE Scandalul Iohannis- Guvern, faza pe buget: Am decis să promulg legea bugetului asigurărilor sociale de stat!

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații de presă, joi, la Palatul Cotroceni. Concret: șeful statului a pus la colț PSD-ul pentru întârzierea bugetului, amintind că acesta trebuia finalizat până la 15 noiembrie anul trecut.

”Românii au tot dreptukl să știe cum stau lucrurile în realitate cu bugetul țării. Deși avea obligația legală să trimită bugetul în Parlament cel puțin până pe data de 15 noiembrie anul trecut, Guvernul PSD nu a fost în stare să facă asta. 

Declarațiile mincinoase și fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidența. PSD-ul este singurul vinovat pentru situația în care ne găsim și că la jumătatea lunii martie nu avem un buget. Mă adresez parlamentarilor români: tratați cu toată responsabilitate bugetul ”, a declarat Klaus Iohannis.

Mai mult, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că promulgă legea bugetului asigurărilor sociale de stat, pentru că pensionarii nu trebuie să sufere din nou din cauza incompetenţei şi indiferenţei PSD.

El a făcut apel la parlamentari să corecteze legea bugetului de stat şi să se asigure că sunt banii pentru plata integrală a pensiilor.

Revenim cu detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *