Skip to content
Politică

UPDATE Sebastian Ghiță continuă seria dezvăluirilor: Rar o vedeai pe Kovesi fără Coldea!

jurnalistii.ro

UPDATE 21:36

Mai mult, acesta a precizat că fostul președinte al României, Traian Băsescu, era invitat la aceste petreceri private, însă nu participa.

”Traian Basescu era invitat și nu venea. Totusi a inteles pozitia de presedinte. Ma intreb cati ii arestau din familie daca mai umbla la chermeze cu ei. Daniel Morar, care a avut o relatie mai rece, mai distanta…”, a mai adăugat fostul deputat PRU.

UPDATE 21:32

Sebastian Ghiță a fost întrebat, în cadrul interviului, de către jurnalistul Ion Cristoiu unde a cunoscut-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, iar fostul deputat a răspuns că ”la una dintre zilele acestea, fie 1 Decembrie, fie a SRI”.

”Ea era procuror general si cred ca am cunoscut-o la una dintre zilele acestea, fie 1 Decembrie, fie a SRI. La astfel de evenimente erau foarte multi oameni, erau sefii institutiilor din statul roman, era coada sa ii stranga lumea mana, sa o bage in seamă. Se gandea fiecare ca atata timp cat procurorul general te observa in acel mediu, poate ca esti protejat, poate ti se trece mai usor cu vederea o greseala. Daca SRI vrea sa arate vreodata o imagine dintr-un sediu, sunt convins ca poate sa o faca”, a adăugat Sebastian Ghiță.

—————————-

Postul de televiziune România TV a difuzat joi seară, partea a doua a interviului cu fostul deputat PRU, Sebastian Ghiţă, realizat de jurnalistul Ion Cristoiu la Belgrad.

Amintim că în prima parte a interviului, Sebastian Ghiţă a afirmat că deţine în telefon o fotografie cu Laura Kovesi, şefa DNA, la el acasă, într-o vizită.

Astfel, în acest al doilea episod, fostul deputat vorbeşte despre persoanele care apar în imagine, alături de Laura Codruța Kovesi.

Redăm dialogul dintre Sebastian Ghiță și jurnalistul Ion Cristoiu:

Ion Cristoiu: Fotografiile ni le arătaţi?

Sebastian Ghiţă: Dumneavoastră da, dar nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea şi să încerc să provoc eu, într-un fel sau într-altul, căderea sau menţinerea acestei doamne Kovesi.

Ion Cristoiu: O să mi-o arătați chiar în cursul interviului, o să mi-o arătați și o să mă conving.

Sebastian Ghiţă: V-o arăt acum, ca să nu mai avem dubii cu privire la vizita la mine acasă a doamnei Kovesi.

Ion Cristoiu: Pot să o arăt la cameră?

Sebastian Ghiţă: Nu. Vă rog!

Ion Cristoiu: Deci, eu am fotografia. Dumneavoastră o țineți în telefon? Credeam că o țineți undeva pe un stick secret. Eu am fotografia și trebuie să pun întrebări, sunt jurnalist. Aici în spate ce sunt, cărți?

Sebastian Ghiţă: Aici este o cramă. În subsolul casei mele este o cramă de ținut vinul aromat.

Ion Cristoiu: Doamna Codruța Kovesi… ia vedeți, că dumneavoastră sunteți IT-ist.

Sebastian Ghiţă: Stinge lumina din când în când.

Ion Cristoiu: Doamna Kovesi este alături de o doamnă frumoasă și de un domn mai cărunt, sunt trei persoane, ca să înțeleagă telespectatorii, vă rog să…

Sebastian Ghiţă: Sunt membri ai familiei mele.

Ion Cristoiu: Membri ai familiei, bănuiesc…

Sebastian Ghiţă: N-am avut nicio relație sentimentală. Ca să închidem relația mea cu Kovesi.

Ion Cristoiu: În sfârșit, m-ați convins că era și soția. Mă rog, putea să nu fie. O întrebare: dar de ce ați făcut poze? A vrut doamna să facă poze?

Sebastian Ghiţă: Eram mult mai relaxați, mult mai deschiși, cu poze, filme. Dar chiar și aici, la acest eveniment, mai erau niște persoane, ca și în vilă la SRI. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiței anticorupție, poate fi făcută scurgând filme și poze din locațiile Serviciului. Nu va accepta niciodată Serviciul chestiunea asta. Această poză este de la mine de acasă. La mine acasă, în Ploiești. La evenimente, rar o vedeai pe Codruța fără Coldea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *