Skip to content
Politică

UPDATE Sfârșitul conducerii bicefale. Gorghiu, șefă unică la PNL

jurnalistii.ro

UPDATE 12:00

Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal a validat-o, sâmbătă, pe Alina Gorghiu în funcția de președinte al partidului.

" "

Totodată, participanții la reuniune l-au validat și pe eurodeputatul Daniel Buda ca împuternicit la semnarea listelor de candidați ai partidului pentru alegerile legislative, votând în acest sens o decizie a BPN al PNL, anunță agerpres.ro.

La reuniunea liberalilor este prezent alături de conducerea PNL, parlamentari, lideri de organizații, și președintele de onoare al formațiunii, Mircea Ionescu Quintus. Acesta a fost primit cu aplauze la scenă deschisă la intrarea în sala de la Parlament unde se desfășoară reuniunea .

—————-

Liberalii se reunesc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Consiliului Naţional (CN), pentru a valida decizia luată în urma demisiei lui Vasile Blaga, ca Alina Gorghiu să preia preşedinţia unică a partidului, până după alegeri, Daniel Buda, cel care a fost împuternicit să semneze alături de aceasta listele la parlamentare, urmând să devină prim-vicepreşedinte.

Printre deciziile care vor fi validate sâmbătă se află confirmarea Alinei Gorghiu ca preşedinte unic al PNL, numirea lui Daniel Buda ca prim-vicepreşedinte al partidului împuternicit să semneze listele alături de preşedintele PNL, în condiţiile în care, în prezent, acesta este doar vicepreşedinte în structura de conducere, potrivit romaniatv.net.

Sunt aşteptaţi să susţină discursuri Alina Gorghiu, secretarul general Ilie Bolojan şi noul şef de campanie, Gheorghe Falcă.

Liberalii vor prezenta şi câteva din temele centrale ale programului de guvernare al partidului, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă. Programul de guvernare, elaborat sub coordonarea lui Cătălin Predoiu, a fost finalizat, dar urmează să fie prezentat în detaliu, pe domenii.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *