Skip to content
Politică

UPDATE Shhaideh n-are liniște: o nouă mutare a DNA în dosarul Belina

europafm.ro

UPDATE 16:22

Fostul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a spus miercuri, la ieșirea de la DNA, că a primit raportul expertizei în dosarul Belina și îl va analiza acasă.

Raportul primit se află pe un CD, iar Sevil Shhaideh are un termen la dispoziție în care poate formula observații.

UPDATE 15:54

Ex-vicepremieul a ajuns în urmă cu puțin timp la sediul central al DNA, dar nu a făcut declarații înainte să intre la audieri.

———————–

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice Sevil Shhaideh nu are liniște: a sosit miercuri dimineață pentru o nouă audiere la sediul central al DNA, în dosarul Belina.

Digi 24 transmite că Direcția Națională Anticorupție i-a chemat pe toți suspecții, ca să le prezinte rezultatul expertizei efectuate în speța amintită.

Sevil Shhaideh a fost citata sa se prezinta miercuri, la ora 16.30, la DNA, potrivit Hotnews. Shhaideh a mai fost la DNA pe 11 octombrie, iar in aceeasi luna ea si-a dat demisia din functiile de vicepremier si ministru al Dezvoltarii.

Ea este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar care vizeaza trecerea pretins ilegală a unor „parti din Insula Belina si Bratul Pavel (cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private”, in anul 2013, „prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice”, a anuntat DNA pe 22 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *