Skip to content
Politică

UPDATE Susţinătorii PNL, în număr impresionant la mitingul pro-Cioloş

presalocala.com

UPDATE 17:34

Cifrele participanţilor la mitingul PNL variază, potrivit estimărilor făcute de către alt fost purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Cristina Pocora.

Într-o intervenţie la B1 TV, deputatul PNL a aproximat la 20.000 numărul participanţilor la manifestaţia de duminică.


Susţinătorii Partidului Naţional Liberal au sosit, duminică după-amiază, în număr impresionant la mitingul pe care PNL l-a organizat, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, ca să-şi arate susţinerea faţă de premierul Dacian Cioloş.

Astfel, au venit circa 35.000 de membri şi simpatizanţi ai partidului, după cum a estimat deputatul PNL Ionuţ Stroe, într-o intervenţie în direct la B1 TV. El a apreciat că s-ar fi putut aduna mai mulţi oameni, în cazul în care „condiţiile ar fi fost mai bune”.

„Poate mai importantă decât prezenţa noastră la acest miting este mesajul pe care ni-l asumăm public: acela al noutăţii, acela al transformării în zona politică. Avem liste noi, avem oameni noi, încercăm să ne adaptăm cerinţelor societăţii. Până la urmă, miza acestor alegeri este o nouă clasă politică: integră, cinstită”, a declarat Stroe, fost purtător de cuvânt al PNL.

2 comentarii la “UPDATE Susţinătorii PNL, în număr impresionant la mitingul pro-Cioloş

  1. Si totusi acesti pdl-isti din pnl ne mai mint mult timp, unii zic 20.000 altii zic 35.000. Cica jandarmeria ar fi numarat 12.500 de participanti. Cred ca si astia mint. Adevarul este ca au fost 50.000 + 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *