Skip to content
Politică

UPDATE Tăriceanu s-a răzgândit. N-a mai ”hotărât” o alianță cu Ponta, ci doar a ”discutat”

" "

UPDATE 13.20

Călin Popescu Tăriceanu şi-a modificat postarea de pe Facebook prin care anunţa că a hotărât cu Victor Ponta constituirea unei alianţe politice.  Mesajul a fost modificat după ce Victor Ponta a scris, la rândul său, că au fost doar discuţii, fără să se ia vreo decizie. După mesajul fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu a înlocuit expresia „am hotărât o viitoare colaborare” cu „am discutat o viitoare colaborare”.

" "
" "

———————————————————————————————————————————

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, și Victor Ponta, președintele Pro România, s-au înțeles pentru o nouă alianță politică. Astfel, ALDE și Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

”Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!

ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL. 

În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

La rândul său, liderul Pro România, Victor Ponta, a amintit că a spus recent că este dispus să discute un proiect politic cu ALDE, dacă acest partid iese de la guvernare.

„Pe 22 Iulie am spus «dacă Alde iese de la guvernare suntem dispuși să discutam un proiect politic comun» ! Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat și progresat! Când mai mulți oameni se așează la masă cu intenții bune – sunt șanse mai mari de succes!”, a afirmat Ponta.

Președintele Pro România susține că este o nevoie uriaşă de schimbare a modului de guvernare a ţării, „un «RESET» total al administratiei publice si al directiei economice!”

„Trebuie să găsim soluții și oameni capabili să le aplice! Noi Suntem ProRomânia- și ținem cu România!”, a încheiat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *