Skip to content
București

UPDATE Teroarea de la metrou continuă: un nou incident

www.sighisoara.ro

UPDATE 11:54

Femeia a fost prinsă de polițiști în zona Pipera. Este dusă la audieri. Ea s-a împotrivit ridicării de pe stradă, potrivit Dcnews.ro

——————————

Momente de panică la metroul bucureștean, vineri dimineață.

Mai exact, potrivit postului de televiziune Digi 24, o femeie de 42 de ani a fost amenințată la metrou de o femeie de aproximativ 60-65 de ani care i-a spus: ”Nu scapi de mine”.

Agresoarea este căutată în aceste momente de polițiști iar amenințare a avut loc la stația de metrou Unirii 2.

”Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.” este anunțul Primăriei Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *