Trafic blocat pe DN 18, în Pasul Gutâi, din cauza unui copac căzut pe şosea

politie-Facebook
Sursa foto: Facebook

Traficul rutier este blocat, vineri dimineaţă, pe DN 18, în Pasul Gutâi, judeţul Maramureş, din cauza unui copac care a căzut pe şosea, anunţă Centrul Infotrafic. Totodată, pe DN 13B şi pe DN 15, în judeţul Harghita, sunt condiţii de formare a poleiului. De asemenea, circulaţia este oprită pe ambele sensuri ale DN 15, în judeţul Mureş, unde un TIR a rămas blocat în urma unei manevre.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 15A Reghin-Sărăţel, în zona localităţii Sântu, judeţul Mureş, un autotren a rămas imobilizat pe partea carosabilă, după ce conducătorul a încercat să facă manevra de întoarcere. Nu sunt persoane rănite, dar traficul rutier este oprit pe ambele sensuri până va fi extras TIR-ul de către o macara de mare tonaj. Se estimează reluarea normală a traficului după ora 8:00.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, vineri dimineaţă, din cauza unui copac căzut pe partea carosabilă, circulaţia rutieră este oprită pe DN 18 Baia Mare-Sighetu Marmaţiei, în Pasul Gutâi, judeţul Maramureş. Se acţionează pentru îndepărtarea acestuia şi se estimează reluarea normală a traficului după ora 7.00.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL