Skip to content
Politică

UPDATE Tsunami în PMP: un deputat a fost EXCLUS din partid

UPDATE 15:12

Contactat în urmă cu puțin timp de PSnews.ro, deputatul de Buzău Adrian Mocanu a refuzat să comenteze anunțul lui Eugen Tomac privind excluderea lui din PMP, mulțumindu-se să remarce ironic: „Din câte am văzut, sunt exclus săptămânal din PMP”.

În ciuda insistențelor noastre, Mocanu a evitat să precizeze de ce a exprimat o opțiune în sens contrar celei impuse de către Partidul Mișcarea Populară, precizând doar că va emite la un moment dat un comunicat în care să ofere explicații.

Pe de altă parte, Adrian Mocanu a ținut să precizeze că nu a primit nicio promisiune din partea PSD sau a ALDE ca să voteze atât Codul Penal, cât și – în urmă cu două săptămâni – Codul de Procedură Penală.

————————–

Tsunami în formațiunea politică la conducerea căreia se află Eugen Tomac: un deputat a fost exclus din PMP.

Decizia a fost anunțată de preşedinte PMP, miercuri, la finalul şedinţei Camerei Deputaţilor, unde s-au votat modificările la Codul Penal. Tomac a luat această decizie după ce deputatul Adrian Mocanu a dat un vot favorabil proiectului mai sus menționat.

„Domnule preşedinte de şedinţă, vreau să anunţ oficial aici în plen, că un coleg de-al nostru care a votat pentru Codul penal propus de PSD-ALDE e exclus din partid, domnul Mocanu. În România s-au furat păduri, resurse, au fost devalizate bănci şi nu s-a aflat niciodată cine s-a aflat în spatele acestor acţiuni. Ce aţi făcut astăzi a fost să furaţi viitorul ţării, al românilor. Am votat împotriva acestui proiect de lege”, a declarat Eugen Tomac, liderul de grup al PMP, potrivit Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *