Skip to content
Buzău Locale

UPDATE Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit: două persoane și-au pierdut viața

captura Youtube

UPDATE 16:38

În urma targediei aviatice, două persoane și-au pierdut viața.

Avionul a decolat de la Ghimbav și trebuia să ajungă la Constanța. Cauza tragediei urmează să fie stabilită, dar e posibil ca vremea să fi fost un factor important. Alte posibile cauze ar fi lipsa de combustibil sau o defecțiune tehnică.

Aparatul de zbor este un model Technam P 2008, avion relativ nou, produs în Italia. Este un avion cu dublă comandă, cu lungime de 7 metri, iar anvergura este de 9 metri.

Cercetările în cazul avionului prăbuşit la Nehoiu au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, un procuror îndreptându-se spre locul accidentului în care au murit două persoane, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii, victimele ar fi din Cluj-Napoca şi, respectiv, din Constanţa.

„Nu ştiu cine le-a dat aprobare de zbor, vremea era absolut imposibilă, ploua şi plafonul de nori era foarte jos”, a mai spus Cozma.

————–

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău, în zona localității Nehoiu.

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a văzut un avion prăbușindu-se într-o zonă greu accesibilă din localitate. El a mai precizat că a zărit „aripa unui avion”, dar că nu există flăcări sau fum. Autoritățile se îndreaptă către acea zonă, informează B1 TV.

Știre în curs de actualizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *