Skip to content
Internațional

UPDATE Un avion indonezian a pierdut legătura cu turnul de control. Autorităţile au început operaţiunile de căutare a avionului dispărut

Captură Foto
" "

Un avion al Sriwijaya Air a pierdut legătura cu turnul de control sâmbătă, după decolarea de pe aeroportul din capitala indoneziană Jakarta cu destinaţia Pontianak, în provincia Kalimantanul de Vest, anunţă Reuters, citând presa locală, potrivit News.ro.

UPDATE

" "
" "

Salvatorii care caută avionul au găsit presupuse resturi în apele de la nordul oraşului, a declarat un oficial al agenţiei de căutare şi salvare Basarnas.

Agus Haryono a declarat pentru Reuters că nu a fost confirmat faptul că resturile provin din zborul aerian Sriwijaya SJ182, care a pierdut contactul cu turnul de control imediat după decolare.

UPDATE

La bordul aeronavei se află 59 de pasageri, între care şase copii, potrivit cotidianului indonezian Republika.

UPDATE

Autorităţile au început operaţiunile de căutare şi salvare, anunţă Bloomberg, citând o declaraţie a purtătorului de cuvânt al Ministerului Transporturilor de la Djakarta,  Adita Irawati.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Avionul, un Boeing 737-500, a dispărut de pe radare la puţin timp de la decolare şi, conform datelor FlightRadar 24, a pierdut rapid din altitudine în mai ăiţin de un minut.

Sriwijaya Air a anunţat că strânge informaţii legate de acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *