Skip to content
Politică

UPDATE Un bărbat mascat amenință că se aruncă de pe Intercontinental. Reprezentant ISU: „Perna pneumatică nu poate fi amplasată!”

UPDATE 13:00

Reprezentant ISU: Încercăm să-l convingem să coboare

”În prezent, echipa de negociatori de la poliție face toate eforturile pentru al convinge să se dea jos. Camera este încuiată și există riscul ca atunci când intrăm să aibă o reacție. Perna pneumatică nu poate fi amplasată pentru că este o înălțime foarte mare și nu permite nici teritoriu. Reclamă și susține probleme de natură financiară”, a declarat un reprezentant ISU, potrivit Antena3.ro


UPDATE 11:03

Bărbatul cere să vorbească cu jurnaliștii, potrivit B1 Tv.


Un bărbat mascat se află acum la etajul 16 pe Intercontinental și amenință că se aruncă.

Astfel, Hotelul Intercontinetal din Capitală a devenit ţinta unui posibil sinucigaş, vineri dimineaţa.

Acesta ameninţă că se va arunca de la etajul 16 şi strigă „stop abuzurilor”, „Corupția din România – un semnal de alarmă” şi „Nimeni nu face nimic pentru români”. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest disperat, scrie libertatea.ro.

Primele care l-au observat şi auzit pe bărbat au fost femeile de serviciu, care au anunţat imediat incidentul la recepţie.

La faţa locului au ajuns poliţiştii, pompierii, dar si o ambulanţă. Un negociator încearcă în acest moment să-l convingă pe bărbat să renunţe la gândurile sinucigaşe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *