Skip to content
Politică

UPDATE Undă verde pentru propulsarea lui Grindeanu la ANCOM

evz.ro

UPDATE 15:26

Emoțiile au luat sfârșit pentru fostul premier Sorin Grindeanu. Acesta a fost votat marti, de plenul reunit al Parlamentului, cu 270 de voturi „pentru” şi 117 „împotrivă”, in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), potrivit postului de televiziune Digi 24.

——————————————-

Zi plină de emoții pentru fostul premier al României, Sorin Grindeanu.

Plenul Parlamentului se va reuni, marţi, de la ora 13.00, în şedinţă comună, pe ordinea de zi figurând numirea preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), propunerea transmisă Parlamentului de premierul Mihai Tudose fiind Sorin Grindeanu.

În cadrul audierilor, Sorin Grindeanu a precizat că a absolvit studii superioare în domeniul informaticii, având un masterat în domeniul bazelor de date. Ulterior, a fost cadru didactic la Universitatea din Timişoara timp de trei ani. De asemenea, a lucrat în administraţia locală, dar şi în mediul privat, deţinând funcţii de conducere la două companii care aveau legătură cu domeniul comunicaţiilor. Grindeanu a deţinut de asemenea funcţia de viceprimar al Timişoarei, a fost mai apoi deputat, ministru al Comunicaţiilor, preşedinte de consiliu judeţean, iar ulterior prim-ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *