Skip to content
Sport

UPDATE Unde poți urmări evoluțiile lui David Popovici la Campionatul Mondial de Natație. Până acum nicio televiziune nu a transmis competiția

David Popovici/ Facebook

UPDATE 19.40

Sportivul David Popovici s-a calificat în finală la 100 metri liber, la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, potrivit news.ro.

Popovici a încheiat cursa din semifinale cu timpul de 47.13, record mondial la juniori.

Luni,  David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

David şi-a „spulberat” adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani.

Finala la 100 metri este programată miercuri, la ora 19.22.

UPDATE 17.40

După ce cursa de 200 de metri liber, în care Popovici a luat aurul, nu a fost transmisă la televizor în România, TVR a cumpărat drepturile pentru restul Campionatului Mondial de Natație de la Budapesta.

Transmisiunile încep chiar de azi, cu semifinala lui David Popovici, de la ora 19:31, pe TVR 1.


Nicio televizune din România nu transmite Campionatul Mondial de natație din Ungaria, acolo unde David Popovici a scris deja istorie, devenind campion mondial la 200 metri liber.

Pe https://aquatics.eurovisionsports.tv/main sunt transmise toate cursele de la competiția din Ungaria, acolo unde David Popovici, dar și Robert Glință au șanse și la alte medalii.

David Popovici a concurat în această dimineață la ora 10.34, în calificări la 100 metri, obținând cel mai bun timp. 47.60.

Semifinalele sunt programate în această seară, de la orele 19:26 și 19:31, ora României. Marea finală va avea loc miercuri, 22 iunie, de la ora 19:22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *