Skip to content
Sport

UPDATE/ Victorie la ultramaratonul Arctic. Tibi Ușeriu a câștigat din nou FOTO

Radio Transilvania

UPDATE 9:43

Bistrițeanul Tiberiu Ușeriu a reușit să repete performanța de anul trecut și să treacă primul linia de finiș în Ultramaratonul Arctic, o una dintre cele mai dificile competiții de acest gen, în care a rămas în ciuda faptului că a suferit pe traseu degerături, iar medicii îl sfătuiseră să renunțe.

————————————————–

Probleme la Ultramaratonul Arctic: românul Tibi Ușeriu continuă cursa deși medicii i-au interzis.

Astfel, vizibil rănit de degerăturile de la picioare infectate, și pus de medici pe antibiotice, campionul aleargă acum pe răspunderea lui,  când mai sunt doar 75 de kilometri de finalul maratonului Arctic de 566 de km.

A rămas în cursă pentru că a refuzat să se dea bătut și deși medicii i-au pus interdicție, organizatorii  i-au permis să continue pe răspunderea lui.

Ultramaratonistul bistrițean a ajuns la al șaptelea și ultimul punct de control, Swimming Point, aflat la 491 km de locul startului, și a plecat după câteva ore, tocmai când urma să sosească urmăritorul său, Roddy Riddle din Scoția, care a participat și el la ediția de anul trecut. Ca un făcut, în 2016 Tibi a fost ajuns tot la Swimming Point, atunci de singaporezul Toh Poh Joo (PJ), desprinzându-se în învingător cu 30 km înainte de final, informează Timponline.ro

”Ce pot face 24 de ore… La fel ca anul trecut, Tibi se confruntă cu o accidentare, fapt care a dus la diminuarea uriașului avans pe care îl avea față de Roddy la circa 1,6 km! Tibi tocmai pleca de la Swimming Point, în timp ce Roddy urma să ajungă în 20 de minute. Cursa continuă”, au anunțat organizatorii, care au postat și fotografii surprinse într-un moment în care medicul îi pansa degetele degerate.

 

1-tibi-useriu-16-mar-17 3-tibi-useriu-16-mar-17

1 comentariu la “UPDATE/ Victorie la ultramaratonul Arctic. Tibi Ușeriu a câștigat din nou FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *