PSnews

Recent

UPDATE Victorie pentru Bivolaru: a fost eliberat din închisoare

UPDATE 12:07

Fondatorul MISA, pe numele său Gregorian Bivolaru, dă replică acuzațiilor care i-au adus condamnarea în arest.

Mai mult, el a făcut și afirmații privitoare la condițiile de detenție despre care spune că au fost în regulă și nu are de gând să dea Statul Român în judecată, potrivit dcnews.ro.

Nu sunt vinovat. Voi vedea (ce voi face – n.r.). Voi scrie cărţi”, a declarat Gregorian Bivolaru la ieșirea din închisoare.

Judecătoria Bistriţa a decis, în data de 7 septembrie, să admită cererea de liberare condiţionată a lui Gregorian Bivolaru, iar hotărârea nu a fost contestată de către procurori în termenul de trei zile dat de instanţă.

————————————————————————————————————–

Victorie pentru gurul Gregorian Bivolaru. Potrivit deciziei date în cursul zilei de marți de către judecători, Bivolaru urmează să părăsească închisoarea în cursul acestei zilei.

Procurorii au decis să nu conteste decizia judecătorilor, astfel încât ea va fi pusă în aplicare.

Citiți și:  Gregorian Bivolaru, la un pas de libertate

Fondatorul MISA mai are două procese similare pe rolul Judecătoriei Bistriţa, potrivit portalului instanţelor,cazurile 6999/190/2017- termen 5 octombrie şi 7000/190/2017- termen 26 octombrie, potrivit Dcnews.ro

Bivolaru a fost prins în Franţa, pe 26 februarie, fiind extrădat în România în 22 iulie, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, primită în 14 iunie 2013, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Iniţial, în aprilie 2012, magistraţii Tribunalului Sibiu l-au achitat pe Bivolaru. La debutul procesului în care a fost acuzat de act sexual cu un minor, Bivolaru a părăsit România și a cerut azi politic în Suedia.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi