Skip to content
Știri locale Timiș

UPDATE VIDEO Timişoara: Nu s-a găsit nicio sursă de foc la blocul unde a pornit alarma de incendiu. Locatarii au revenit în apartamente

opiniatimisoarei.ro

UPDATE, ORA 22.21

După aproximativ o oră de cercetări, pompierii nu au găsit nicio sursă de foc. Cel mai probabil, senzorul alarmei este sensibil şi a reacţionat rapid. Locatarii au fost lăsaţi să se întoarcă în apartamente în jurul orei 21.45, notează opiniatimisoarei.ro.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Aproximativ 40 de pompieri intervin, sâmbătă seară, după ce a pornit alarma de incendiu la un bloc cu 20 de etaje din Timişoara. În urma incidentului, circa 100 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate de pompieri.

Alarma de incendiu a pornit sâmbătă seara la ora 20.45.

Astăzi, la ora 20:45, am fost anunţaţi prin apel 112 despre pornirea alarmei de incendiu la un bloc de 20 etaje, situat pe strada Meletie Drăghici, în Timişoara. Au fost alertate la faţa locului forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara şi se intervine cu: 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă; 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă;  2 autoscări mecanice de lucru şi salvare de la înălţimi; 4 echipaje SMURD; un efectiv de 41 pompieri”, transmite ISU Timiş, potrivit news.ro.

S-au autoevacuat şi au fost evacuate de către echipele de căutare-salvare aproximativ 100 de persoane.

Potrivit ISU Timiş, deocamdată nu a fost identificat un incendiu şi nici miros de fum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *