Skip to content
Politică

UPDATE Vlad și Mircea Cosma, în fața instanței supreme: Nu îmi este teamă de nimic

Romania TV
" "

UPDATE 19:06

Inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit 5 ani inchisoare, anunta Agerpres.

" "
" "

UPDATE 12:43

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat luni la sediul ÎCCJ, unde are loc ultimul termen al procesului în care a fost condamnat la cinci ani. Acesta nu a dorit să facă declarații, precizând doar că nu îi este teamă și că adevărul va ieși la iveală.

„Am să răspund tuturor întrebărilor dvs, după această zi. Momentan, astăzi, în această clădire, nu doresc să răspund la nicio întrebare. Nu mi-este teamă de nimic. Din acest considerent mă aflu aici. Adevărul va ieși la iveală. Vă răspund mâine la toate întrebările, astăzi ne judecăm”, a spus Vlad Cosma, potrivit Realitatea.net

————————

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, precum și tatăl acestuia, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, se vor prezenta astăzi în fața instanței supreme.

Completul de 5 judecători va discuta pledoariile finale şi va stabili termenul la care va pronunţa sentinţa definitivă, informează Digi24.ro. Cei doi politicieni au fost trimiși în instanță în aprilie 2014 pentru acuzaţii legate de atribuirea ilegală a unor contracte. Vlad și Mircea Cosma au fost condamnaţi în primă instanţă la sfârşitul anului 2016.

Fostul președinte al CJ Prahova a primit 8 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Fiul său, fost deputat PSD, a fost condamnat la 5 ani de detenţie pentru trafic de influenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *