Skip to content
Politică

UPDATE Vlase a depus jurământul la Cotroceni. Dragnea și Tăriceanu, ABSENȚI

libertatea.ro

UPDATE 13:39

După ce Gabriel Vlase a depus jurământul la Cotroceni, președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat la Parlament de ce nici el, nici omologul din ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu au fost prezenți la ceremonie.

„N-aveam de ce să merg acolo, să răspund la invitația unui președinte care nu respectă Constituția, care atacă permanent partidul pe care-l conduc, care nu are niciun fel de realizări, care blochează activitatea Parlamentului. Nu simțim o colaborare instituțională”, a afirmat Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea a susținut că pe Iohannis „nu-l interesează Constituția, nu-l interesează legea, ci-l interesează doar propriul interes”.

——————

Propunerea președintelui Klaus Iohannis pentru șefia Serviciului de Informații Externe, Gabriel Vlase, urmează să depună joi jurământul la Palatul Cotroceni.

Cu numai o zi înainte, acesta a primit din partea plenului reunit votul de încredere. Parlamentarii au votat pe buletine, astfel că au fost 340 de voturi „pentru” şi 31 de voturi „împotrivă”, conform News.ro.

Ceremonia de depunere a jurământului este programată să înceapă la ora 13.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *