Skip to content
" "
Politică

UPDATE Vlase: Hârtia este la Parlament/ Întâlnire de ultimă oră în biroul lui Liviu Dragnea

gsp.ro

UPDATE 16:50

Deputatul PSD Gabriel Vlase a oferit, luni, prima reacţie după ce preşedintele Klaus Iohannis l-a propus la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE).
Vlase a declarat că înainte de a merge la Palatul Cotroceni l-a informat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în legătură cu această propunere.

" "

„Am vorbit şi cu preşedintele partidului, l-am anunţat înainte de a merge la preşedintele Iohannis, hârtia este la Parlament, sunt proceduri parlamentare. Când vor hotărî cei doi preşedinţi ai Camerelor, va intra în dezbatere”, a afirmat Vlase.

Şi secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a avut luni o reacţie pe această temă, precizând că liderii celor două partide ale coaliţiei de guvernare nu s-au pus de acord cu privire la acceptarea nominalizării lui Vlase şi că săptămâna aceasta este „puţin probabil” să avem un şef la SIE.

„În momentul ăsta nu există un calendar privind audierea. Nu a existat o ședință a Coaliției și președinții nu s-au pus de acord. După cum evoluează lucrurile este puțin probabil să avem săptămâna asta un șef la SIE. Săptămâna viitoare ar putea fi posibil”, a spus Neacşu potrivit B1.ro

——————————————————-

Întâlnire de ultimă oră în biroul liderului social-democraților, Liviu Dragnea: Gabriel Vlase, nominalizat de președintele Klaus Iohannis la șefia  SIE și secretarul general al PSD, Marian Neacșu au discutat luni cu șeful PSD.

Întrebat de Hotnews.ro dacă s-a luat o hotărâre în ceea ce privește audierea, Neacșu a spus „E în proceduri”.

Amintim că întâlnirea are loc în contextul în care Liviu Dragnea l-a ironizat vineri pe președintele Klaus Iohannis pentru adresa pe care a trimis-o în Parlament privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe, afirmând că o va citi până o va înțelege. 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *