Skip to content
Politică

UPDATE Zi neagră pentru Mexic: seismul s-a soldat cu peste 200 de morți FOTO

viata-libera.ro

UPDATE 11:35

Bilanţul cutremurului cu magnitudine 7,1 care a zguduit marţi centrul Mexicului a ajuns la peste 200 de persoane decedate, iar salvatorii caută în continuare supravieţuitori în clădirile prăbuşite, potrivit bbc.com.

UPDATE 09:43

Într-un comunicat trimis pe adresa redacției PSnews.ro, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României în Statele Unite Mexicane, a anunțat că se vor face demersuri în regim de urgență pentru a verifica dacă printre victimele seismului se numără și cetățeni români.

Aparent, printre victime nu sunt concetățeni de-ai noștri, însă autoritățile locale sunt în permanent contact cu misiunea diplomatică, iar aceasta din urmă este pregătită să intervină în funcție de solicitări.

—————————————————————————————————–

Seismul din Mexic cu magnitudinea de 7,1 a înregistrat un număr impresionant de victime.

Se pare că fenomenul natural a dus la moartea a 149 de persoane, dintre care 21 de copii. Acum exact 32 de ani un alt cutremur a avut loc ce s-a soldat cu peste 10.000 de victime, potrivit agerpres.ro

Avem o cifră de 25 (de morți) dintre care 21 sunt copii, la școala primară Enrique Rebsamen„, a declarat Javier Treviro, subsecretar de stat al Educației.

 

Dumnezeu să-i binecuvânteze pe oamenii din Mexic! Suntem alături de voi și vom fi aici pentru a vă ajuta„, a scris pe Twitter președintele american Donald Trump, ale cărui relații cu Mexicul nu au fost delo bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *