Skip to content
București

UPDATE Ziua a doua de proteste în Piața Victoriei. Mii de oameni sunt la fața locului FOTO VIDEO

UPDATE 21:55 Oamenii cer demisia Guvernului.

UPDATE 20:40 Sunt 35.000 de oameni care protestează în Bucureşti şi în marile oraşe.

 

 

 

UPDATE 20:10 Mii de oameni sunt în stradă şi în alte oraşe – Cluj-Napoca 3000, Braşov 1.500, Timişoara 300, Constanţa 700, Iaşi 2000.

UPDATE 19:45 Ludovic Orban a venit în Piaţa Victoriei. Acolo sunt aproximativ 7.000 de oameni.

UPDATE 19:10 Mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti care trec prin Piaţa Victoriei circulă pe trase deviate începând cu ora 18:30, informează RATB pe Twitter.

„De la ora 18:30, având în vedere restricţiile de trafic din Piaţa Victoriei, mijloacele de transport RATB vor circula pe trasee deviate”, scriu reprezentanţii companiei. Este vorba despre autobuzele liniilor 300, 362, 381, 783 şi linia turistică.

Poliţia a închis bulevardul Iancu de Hunedoara şi Soseaua Kiseleff. Oamenii continuă să vină în Piaţă.

—————————————-

Un nou protest este anunţat, pe Facebook, pentru sâmbătă, de la ora 18:00, în Piaţa Victoriei, evenimentul fiind intitulat ”Nu plecăm până nu plecaţi!”.

Un nou protest are loc sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală, unde sunt deja câteva zeci de persoane. Manifestaţia nu a fost lipsită de incidente, o persoană urmând să fie dusă la secţia de poliţie după ce câţiva protestatari au tras de gardurile montate de forţele de ordine.

Protestul a început încă de dimineaţă, la această oră fiind deja câteva zeci de persoane.

La un moment dat au existat şi incidente între protestatari şi jandarmi. Când forţele de ordine au început să monteze garduri de protecţie în jurul manifestanţilor, câţiva dintre aceştia au început să le dărâme, trăgând de ele. Jandarmii au intervenit, punându-l la pământ pe unul dintre ei, care va fi dus la secţia de poliţie pentru indentificare şi pentru a fi luate măsurile care se impun.

Pe tot parcursul acestor incidente, protestatarii din Piaţa Victoriei le-au strigat jandarmilor „Criminalilor” şi „Hoţilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *