UPDATE S-a reluat activitatea la UPU a Spitalului „Bagdasar Arseni”

spital
Facebook

UPDATE 14:48

Activitatea în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” a fost reluată, iar pacienţii pot fi primiţi în limita a două treimi din capacitatea unităţii, au afirmat reprezentanţii spitalului.

Potrivit sursei citate, locurile de resuscitare şi urgenţe majore sunt 100% funcţionale, iar cele 10 locuri de urgenţe minore vor fi disponibile până la sfârşitul zilei.

Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” fuseseră inundate.

Știrea inițială

Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” au fost inundate, au informat, joi, reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit sursei citate, pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric, iar şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul „Sfântul Ioan”, potrivit Agerpres.

„ În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan. Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate. Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la ‘Sf. Ioan’, iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi, au fost redirecţionate. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Sector 4 evaluăm din punct de vedere tehnic situaţia şi vom reveni cu informaţii”, afirmă aceeaşi sursă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL