Skip to content
Politică

”Urâtă mai e trădarea!” Daniel Zamfir îi face arșice pe trei colegi din partid

palo.ro

Senatorul PNL Daniel Cătălin Zamfir, marți seara, într-o postare e pagina personală de Facebook, a semnalat o situație de ”trădare” chiar din partea a trei colegi de partid: Iulia Scântei, Romulus Bulacu de la Vâlcea și Florin Cîțu.

Astfel, potrivit liberalului Cătălin Zamfir, Iulia Scântei și Romulus Bulacu de la Vâlceaau fost singurii care s-au opus legii care limitează profiturile uriașe ale recuperatorilor și da posibilitatea consumatorului să-și răscumpere bunul executat.

Mai mult, potrivit liberalului, și Florin Citu ”este mai nou apărătorul BNR, al băncilor, al IFN-urilor și în general al ideii că cei tâlhăriți până acum , n-au avut noroc în viață…”

Redăm mai jos postarea integrală a liberalului:

”URATA MAI E TRADAREA…
Azi am trecut prin Comisiile reunite, economica și de Buget-Finante legea care limitează profiturile uriașe ale recuperatori și da posibilitatea consumatorului să-și răscumpere bunul executat. Din pacate, nu mă simt deloc confortabil cu ceea că singurii care s-au opus au fost doi colegi de ai mei de la PNL, asta in condițiile in care foarte multi PNL-isti au semnat inițiativa. E vorba de Iulia Scantei, de la Iași, doamna care a făcut poteca la arhiva aia SIPA cu carte sunt șantajați multi judecatori astăzi și care a fost parașutată înainte de alegeri pe liste neavând nicio treabă cu PNL, iar celălalt e Romulus Bulacu de la Vâlcea. A lipsit azi din echipa de trei care au votat totul in favoarea băncilor și a recuperatorilor și împotriva consumatorilor, dl Florin Citu, mai nou apărătorul BNR, al băncilor, al IFN-urilor și în general al ideii că cei tâlhăriți până acum , n-au avut noroc în viață…”, scrie Daniel Zamfir pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *