Skip to content
Politică

Urmărire ca în filme. Cum au fost prinși israelienii care o spionau pe Kovesi SURSE

O urmărire ca în filme a avut loc în cazul celor doi israelieni implicați în spionarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Astfel, potrivit unor surse citate de Cancan.ro, cei doi israelieni, Ron Wiener şi David Geclowicz au fost arestați chiar în momentul în care cei doi intenționau să se retragă din ”câmpul informațional” și să-și piardă urmele.

Se pare, potrivit surselor citate că Ron și David au ajuns în România pe 27 martie, s-au cazat chiar în acea zi la Hotelul Marriott și fiecare și-a luat câte o cameră single pe care a dorit să o achite cash și pe numele propriu, pentru a lăsa impresia că este turist.

SRI se pare că a dat dovada de vigilență și a aflat că Ron Wiener şi David Geclowicz voiau să părăsească hotelul sâmbătă. Într-adevăr, pe 2 aprilie, ei s-au prezentat cu bagajele la recepție, au plătit cash, li s-a dat factura și s-au îndreptat spre ieșire.
Chiar în clipa în care ieşeau pe uşa rotativă, aceasta s-a blocat cu ei înăuntru, acţionată de la recepţie, iar zeci de ofiţeri de servicii secrete îmbrăcaţi în civil i-au încojurat. Niciunul dintre cei doi nu au depus rezistență. Ei au fost urcați în mașini separate și duși la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *