Skip to content
Politică

EXCLUSIV Urmează BOMBA pe scena politică? Revine Crin Antonescu în cursa pentru Cotroceni?

O surpriză de proporții în contextul alegerilor prezidențiale ar putea apărea chiar mâine, ne-a precizat un important lider de sindicat. Dacă despre candidatura lui Teodor Meleșcanu pentru fotoliul de la Cotroceni știm deja aproape sigur că va fi depusă marți, în ultima zi pentru depunerea candidaturilor la BEC, o altă bombă politică ar putea fi detonată, tot marți.

”Mâine s-ar putea să avem două surprize, nu una. Pe tot cuprinsul țării ne-am întâlnit cu alte ONG-uri care  au strâns semnături pentru independentul Antonescu Crin”, a precizat colonelul Mircea Dogaru, președinte al sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

Întrebat de reporterul PSnews.ro dacă știe de câte semnături s-au strâns pentru fostul prezidențiabil al PNL, Dogaru a precizat următoarele: ”Nu știu, presupun că s-au strâns. Societatea civilă probabil a ajuns la concluzia că ar trebui să aibă proprii candidați, pe care să îi susțină.”

”Eu știu că de vreo 10 zile se strâng semnături. Acum, Crin Antonescu a spus că nu mai candidează. Nu știu în ce măsură se va răzgândi”, a mai precizat Dogaru.

Marți, 23 septembrie, este ultima zi în care se pot depune candidaturile pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.

În ultima perioadă, fostul lider al PNL, Crin Antonescu, s-a remarcat prin pozițiile pe care le-a avut față de prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis. Fostul șef al liberalilor a precizat în mai multe rânduri că nu se va implica în campania lui Klaus Iohannis și că încă nu a fost convins dacă să îl voteze pe acesta.

1 comentariu la “EXCLUSIV Urmează BOMBA pe scena politică? Revine Crin Antonescu în cursa pentru Cotroceni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *