Skip to content
Politică

Urmează furtuna în PNL? Anunțul unui liberal greu

La confruntarea dintre candidatul PSD și cel al ACL de marți seara s-a adus în discuție și subiectul parlamentarilor liberali care au probleme cu legea, dar a căror imunitate a rămas intactă datorită colegilor din Parlament.

Un exemplu în acest sens este fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, actual senator, pe care Victor Ponta l-a menționat în discuție despre eventuala ridicare a imunității parlamentare.

În acest context, Varujan promite că pe perioada campaniei electorale va rămâne în liniște, însă anunță că după 16 noiembrie va face câteva comentarii care privesc destinul PNL. Iată postarea lui Vosganian de pe blogul personal:

„Am participat la această campanie electorală in virtutea aceluiaşi spirit de echipă care m-a caracterizat în toate cele treizeci şi ceva de campanii electorale (!) la care am participat până acum. Am privit, ca şi dumneavoastră, dezbaterea de aseară dintre cei doi candidaţi. în care, într-un anumit context, a fost pomenit şi numele meu. Am câteva comentarii de făcut, inclusiv cu privire la acest aspect. Dar, pentru că nu sunt participant direct la dezbatere, nefiind candidat, şi în virtutea spiritului de echipă de care am pomenit, am să fac aceste comentarii după turul doi de scrutin. Mai ales că ele privesc nu doar această campanie electorală, ci şi destinul Partidului Naţional Liberal. În plus, nu aş dori ca opiniile mele să arunce, până la 16 noiembrie, vreo ambiguitate asupra convingerilor ferme care îl animă pe candidatul PNL, Klaus Iohannis”.

1 comentariu la “Urmează furtuna în PNL? Anunțul unui liberal greu

  1. Am avut–fericita ocazie–sa privesc distinsa dumneavoastra persoana–costumat ca in MATRIX si purtand o palarie neagra cat roata unui buldozer–intr-un scenariu pentru prost . Mult mai prost decat atunci cand–sloganul era—USL—-NU—-E PDL cu multe bip–uri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *