Urmează noi dezvăluiri de proporții despre Traian Băsescu? Noi amenințări lansate de interlopul Bercea Mondial

Avocatul lui Bercea Mondial a făcut astăzi o declarație despre presupusele legături dintre Bercea Mondial și Traian Băsescu și care ar putea să îi producă serioase daune de imagine actualului șef al statutlui.

Avocatul a precizat că Bercea Mondial deține probe foto și video, în care președintele României, Traian Băsescu ar fi surprins în  ”poziții și ipostaze jenante”.

”Nu mai are nimic de pierdut, se fac presiuni asupra lui să tacă. În acest context nu mai are nimic de pierdut și este decis să facă publice aceste informații, în care este implicat și el.Totul depinde de domnul Sandu Anghel, el este cel care deține aceste probe.

Este problema presei dacă exploatează anumite informații furnizate de clientul meu, Sandu Anghel. Acesta se simte persecutate la detenție, la fel și familia acestuia. Presiunile ar fi făcute direct de către Traian Băsescu, așa imi spune domnul Sandu Anghel”, a precizat avocatului interlopului Bercea Mondial.

Prin intermediul unei intervenții telefonice, senatorul PSD Dan Șova, pornind de la aceste afirmații ale avocatului Pavel Abraham a precizat următoarele: ”dacă înregistrările pe care le-ar avea domnul Sandu Anghel și sunt concludente pentru un denunț penal, conform legii din România, are obligația să facă acest lucru.”

Întrebat dacă imaginile cu Traian Băsescu ar putea avea vreun efect în cadrul campaniei electorale, Șova a precizat ”nu vede un efect în sondaj în cazul în care apar respectivele imagini cu Traian Băsescu.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL