Skip to content
Politică

Urmează o nouă dezvăluire de proporții pe scena politică din România?

Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a făcut joi o precizare care ar putea anunța un nou cutremur pe scena politică.

Acesta a precizat că Sandu Anghel le-a dezvăluit judecătorilor numele a doi politicieni de la vârful scenei politice din România care făceau parte din rețeaua sa. Abraham a precizat că respectivii lideri politici ar veni din zona PDL, dar că în momentul de față nu are încă îndeajuns de multe probe împotriva acestora, potrivit Antena3.

Totuși avocatul a dezvăluit câteva indicii despre aceștia, explicând că sunt lideri de partid, din zona PDL, că au făcut parte din guvernul condus de Emil Boc și că nu candidează la alegerile prezidențiale din acest an, potirvit aceleiași surse.

Singurul nume de politician rostit public de Bercea Mondial până în acest moment este cel al lui Vasile Blaga, liderul PDL.

Bercea Mondial în data de 18 iunie, în momentul în care a fost adus la sediul DNA, a strigat la propriu, din dubă, că ar fi plătit pentru eliberarea sa aproximativ două milioane de euro, bani care ar fi ajuns la şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, prin şoferul ei, la Livia Stanciu, preşedinta Curţii Supreme, dar  şi la Vasile Blaga, liderul PDL.

Vasile Blaga prin intermediul unui comunicat de presă remis după afirmațiile lui Bercea Mondial preciza următoarele: ”în urma unor informații apărute în mass-media, precizez că nu am nicio legătură cu Anghel Sandu, cu membri ai familiei sale sau cu persoane din anturajul acestuia. Orice referire la persoana mea în acest caz este lipsită de orice fundament”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *