Skip to content
Politică

Urmează un nou CEx NUCLEAR: Dragnea, avertizat de Țuțuianu, Stănescu și Firea! EXCLUSIV SURSE

stiridb.ro

CEx-ul PSD de săptămâna viitoare (ședință întârziată din pricina multiplelor fronturi deschise de Liviu Dragnea) are toate șansele să se transforme într-un nou tărăboi de proporții epice, presărat cu injurii și acuzații de o gravitate extremă, în condițiile în care Adrian Țuțuianu, Paul Stănescu și Gabriela Firea au strâns rândurile, au hotărât revendicări comune și au organizat numeroase întrevederi de culise cu parlamentarii pe care-i coordonează.

În realitate, scandalul e imposibil de evitat, rebelii intenționând să solicite în CEx sancțiuni dratice pentru consilierii care boicotează proiectele primarului Capitalei, Gabriela Firea – este vorba despre Orlando Bulea și Daniela Dragnea, cei doi fiind păpușați de alunecosul Codrin Ștefănescu –, dar și pentru cei câțiva social-democrați pe care Țuțuianu îi consideră direct responsabili pentru deja celebrele înregistrări audio – printre aceștia se numără fostul șef al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, fost șef al SRI Dâmbovița, susținut frenetic de Rovana Plumb și aflat în grațiile infractorului dublu condamnat Liviu Dragnea.

Culisele unui avertisment

Potrivit surselor PSnews.ro, baronii rebeli îi transmit un prim avertisment lui Dragnea, miercuri, prin absența în grup a parlamentarilor puciști de la votul moțiunii simple care vizează demiterea lui Tudorel Toader. În această ordine de idei, mesajul este cât se poate de simplu: dacă nu accepți revendicările și dai curs epurărilor, așa vom face și atunci când se va pune problema trecerii remanierilor prin Parlament, sau cu prilejul apropiatei moțiuni de cenzură anunțate de PNL. Aceasta în condițiile în care divergențele dintre Liviu Dragnea și ”aliatul” Călin Popescu-Tăriceanu degenerează de la o zi la alta, iar majoritatea parlamentară și-a trădat cu prisosință deficiențele în cazul controversatei spețe offshore.

Atac la Daddy și ai lui

Amintim că Gabriela Firea a lansat, marți, o nouă rafală la adresă lui Liviu Dragnea și a apropiaților acestuia, printre care și edilul Sectorului 5, Daniel Florea, taxându-i pentru trocurile pe funcții și dregătorii. Nu mi se pare un mod profesionist de a lucra în Consiliul General. Deci nu ați fost de acord data trecută să achităm gazele și factura era urgentă. Nu v-a durut sufletul că ar posiibil ca bucureştenii să rămână fără apă și căldură și fără subvenția la transport plătită. Nu văd nicio îngrijorare nici la noii noștri colegi care votează cu grupul USR, care au stat cocoțați lângă mine aici în stânga. Nu văd nicio îngrijorare, nicio emoție pe chip. Niciun mușchi mișcat pe față. Chiar mi se pare incredibil ce se întâmplă, dar mă rog, o luăm ca atare și viața, dacă suntem sănătoși, e mai lungă decât își doresc unii (…)

Trocuri pentru funcții și dregătorii

Una-i una, alta-i alta. Fiecare are o carieră politică, am înțeles. Fiecare vrea pe listele de europarlamentare, toată lumea se pregătește de campania internă pentru alegerile locale care vor fi peste doi ani, dar până la urmă haideți să ne încheiem mandatul. Dacă intrăm toți în cursă ce facem? A intrat și colegul de aici, a intrat și domnul de la 5 (Daniel Florea – n. red.), mai intră care mai intră și unde ajungem? Dacă vrem toți să fim candidați doi ani de zile… În primul rând să ne facem… Mai intră și o doamnă care vrea consul și tot așa și noi am sprijinit-o și ea e supărată și deci asta e realitatea, hai să o spunem. Pentru că se negociază postul din consiliul general cu funcții, dregătorii”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *