Skip to content
Politică

Urmează un nou cutremur? Ce megadosar s-ar coace la DNA și ce miniștri ar putea fi vizați de procurori (surse)

Urmează un nou cutremur pe scena politică?

Potrivit unor informații venite pe surse judiciare și citate pe pagina sa de Facebook de către fostul senator al Partidului Democrat- Liberal, Iulian Urban, la DNA s-ar ”coace” un megadosar, ce ar putea lovi puternic în numeroși foști miniștri ai Guvernelor României.

Ar fi vorba de toți cei care au ocupat poziția de ministru al Transporturilor în ultimii 15 ani.

”Bun asa!

Surse bine informate sustin ca la DNA se coace un dosar urias de coruptie cu un prejudiciu de sute de milioane de euro, urmand sa fie anchetati toti ministrii Transporturilor din ultimii 15 ani de zile, care vor trebui sa explice cum a reusit Romania sa cheltuiasca vreo 30 miliarde de euro si sa faca doar 500 de km de autostrada!”, a precizat vineri fostul senator PDL, Iulian Urban.

Printre cei care au ocupat această poziție în cadrul Guvernelor României îi regăsim pe Miron Mitrea, aflat în prezent în spatele gratiilor, Radu Berceanu, Anca Boagiu, Ludovic Orban, Alexandru Nazare, Ovidiu Silaghi, Ramona Mănescu sau Dan Șova.

1 comentariu la “Urmează un nou cutremur? Ce megadosar s-ar coace la DNA și ce miniștri ar putea fi vizați de procurori (surse)

  1. Da Doamne sa fie asa,dar ce ne facem ca indivizii ce conduc la ora actuala nu prea se inghesuie sa le ia averile facute prin furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *