Skip to content
Politică

UPDATE Ce acuzație i-ar fi adusă deputatului de către DNA/ Urmează un nou cutremur în PNL? Lider marcant al partidului, audiat la DNA

Antena3 informează, citând surse judiciare, că deputatul Partidului Național Liberal, Ioan Oltean, ar fi fost pus sub învinuire pentru trafic de influență, după ce ar fi făcut presiuni pentru numirea unei persoane din Oradea într-o funcție public.

Jurnaliștii de la Digi24 informează că unul din liderii importanți ai noului PNL, care este și deputat în Parlamentul României, este audiat joi dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție Oradea.

Potrivit sursei citate, fostul vicepreşedinte şi secretar general al PDL Ioan Oltean a venit în această dimineaţă, la ora 11, la sediul DNA Oradea.

Ioan Oltean a venit însoţit de avocatul său şi nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA Oradea.

Potrivit unor informaţii, Ioan Oltean este audiat de procurorii anticorupţie în dosarul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss.Acesta din urmă este acuzat de luare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu şi spălare de bani, mai notează digi24.ro.

În jurul orei 11:30 Ioan Oltean a ieşit din sediul DNA Oradea şi a plecat fără să facă vreun comentariu.

Potrivit unor informaţii, citate de Digi24, Ioan Oltean a fost pus sub învinuire pentru fapte de corupţie.

1 comentariu la “UPDATE Ce acuzație i-ar fi adusă deputatului de către DNA/ Urmează un nou cutremur în PNL? Lider marcant al partidului, audiat la DNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *