Skip to content
Politică

Urmează un nou cutremur politic? Hrebenciuc i-ar fi turnat la DNA pe doi lideri marcanți PSD

Fostul lider marcant al PSD, Viorel Hrebenciuc, pare dispus să își înfunde pe mai mulți lideri ai PSD.

Potrivit celor de la evz.ro, Viorel Hrebenciuc a denunțat la DNA dedesubturile finanțării ilegale a campaniei prezidențiale a lui Mircea Geoană. Fostul deputat PSD a dezvăluit de asemenea și mai multe detalii financiare despre rolul miliardarului Ioan Niculae, dar și despre baronul de Brăila, Gheorghe Bunea- Stancu.

Potrivit RTV, Geoană ar fi fost deja audiat ca martor în dosarul lui Hrebenciuc.

Viorel Hrebenciuc a dezvăluit la DNA și alte fapte de corupție în care sunt implicați mai mulți membri PSD.

Principalii acuzați din dosarul „Jaf în codrii României” s-au săturat de celula arestului și au început să colaboreze cu procurorii DNA. În timp ce Ioan Adam a dezvăluit corupția din rândul magistraților, Viorel Hrebenciuc a explicat cum se face trafic de influență în politica din România.

Cu privire la acest demers al lui Hrebenciuc, avocatul Lucian Bolcaș a precizat că funcționează principiul ”fiecare își salvează propria piele.”

”Informatiile sunt de presa si le primesc cu rezerva fara sa discut.  Evident, am spus un lucru corect pentru ca sunt investigatii in diverse dosare care se extind. Principiu ca la naufragiul de pe Titanic, fiecare sa-si scape pielea. Sa nu uitam in cazul Bica avem 12 dosare disjuncte, sa vedem extinderea si in aceste dosare. Oamenii sunt preocupati sa faca diverse afaceri, nu sa se denunte pentru ce au facut. Cand ajunge cutitul la os, fiecare incearca sa-si scape pielea. Ca o concluzie, niciodata nu am considerat un denuntator ca fiind un justitiar”, a punctat Ludicna Bolcaș la RTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *