Skip to content
Politică Societate

Urne mobile la alegerile prezidenţiale pentru pacienţii din spitalele bucureştene

Pacienţii din marile spitale bucureştene vor vota cu urna mobilă, duminică, la alegerile prezidenţiale, potrivit reprezentanţilor unităţilor medicale.

Astfel, se va vota cu urna mobilă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Institutul Oncologic Bucureşti, la Spitalul Elias, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, scrie agerpres.ro.

Potrivit comandantului SUUMC „Dr. Carol Davila”, Florentina Ioniţă Radu, duminică vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi personal medical care se află în gardă în acea zi.

Medicul de la Spitalul de Urgenţă Floreasca Rodica Ciolacu a declarat pentru AGERPRES că în unitatea medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi medicii care vor fi de gardă.

S-au făcut demersurile de aproximativ o săptămână, este o procedură. Se fac liste pentru pacienţi„, a spus medicul.

Potrivit managerului Institutului Oncologic Bucureşti, Lida Kajanto, vor vota cu urna mobilă aproximativ 170 de pacienţi, dar şi medici care sunt de gardă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a confirmat la rândul său că şi în această unitate medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi şi personalul medical care va fi de gardă.

Şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti se va vota cu urna mobilă, a afirmat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Silvia Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *