Skip to content
Sport

Usain Bolt a ajuns fotbalist – a marcat două goluri în meciul său de debut (VIDEO)

De opt ori campion olimpic şi deţinătorul recordurilor mondiale la 100 şi 200 de metri, jamaicanul Usain Bolt a devenit cu adevărat fotbalist. În meciul să de debut pentru echipa sa, Central Coast Miners, din Australia, Bolt a marcat vineri şi primele două goluri.

În meciul amical pe care Central Coast Miners, l-a câştigat cu scorul de 4-0 (2-0), cu South West United, Bolt a fost folosit de către antrenor 75 de minute, spre nemulţumirea publicului în momentul schimbării.

„Este primul meu meci și înscrierea a două goluri îmi dă un sentiment bun. Sunt fericit că am putut veni aici și să arăt lumii că îmi pot îmbunătăţi jocul. Vreau să prind un loc de titular în echipă”, a spus fostul atlet la finalul meciului.

Usain Bolt a purtat tricoul cu numărul 95, cu referire la timpul obţinut pe suta de metri, 9,58 secunde, care repreziintă recordul mondial din 2009.

În vârstă de 32 de ani, Usain Bolt speră ca săptămâna viitoare să defiinitiveze trratativele cu Central Coast pentru legitimarea sa.

În urma retragerii din atletism de anul trecut aceasta este prima incursiune serioasa a lui Bolt in fotbal. După ce s-a mai antrenat cu echipe din Norvegia, Africa de Sud, Jamaica şi Germania, cu Borussia Dortmund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *