Skip to content
Politică

Useriștii au declanșat operațiunea “Execuția PNL”. Silviu Mănăstire: Vor urma plângeri penale pe numele unor importanți lideri liberali

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, că reprezentanții USRPLUS pregătesc o serie de delațiuni pe numele liberalilor, ”încălzirea” fiind făcută cu secretarul de stat de la Ministerul Mediului, Gelu Puiu, înregistrat și ”turnat” la presă de USR-istul Ștefan Neagu.

”Useriștii au declanșat operațiunea “Execuția PNL”. Vor urma plângeri penale, dezvăluiri, dosare, pe numele unor importanți lideri liberali.

" "
" "

Încălzirea a fost făcută cu acest Gelu Puiu, liberal cu trei neuroni, care s-a lăsat înregistrat de un userist haștag conectat la ONG-urile de mediu, oengeuri implicate și ele în combinații cu păduri. Miza este cine administrează pădurile statului, ONG-urile vor să preia afacerea de la Romsilva, cum au reușit cu ariile protejate. “Mediul” și “afacerile verzi” sunt zonele în care pluseriștii sunt băgați adânc.

Acest Gelu Puiu ar trebui condamnat pe legea prostiei”, scrie Silviu Mănăstire.

Jurnaliștii de la Recorder au publicat înregistrări cu fostul ministru al Mediului, liberalul Costel Alexe, și secretarul de stat în Ministerul Mediului, Gelu Puiu, care șantajează directorii din Romsilva să demisioneze.

Surse politice au dezvăluit pentru PS News că cel care l-a înregistrat pe Puiu este USR-istul Ștefan Neagu, cercetător în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea”.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *